eur:
393.4
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 24. szerda György

"Világbajnokok egész sora jött szembe"

Szinte már mindenki megérkezett a labdarúgó-világbajnokság müncheni megnyitójára, aki számít a futball világában - mondta Dénes Tamás, az InfoRádió helyszíni tudósítója. A 80 perces show-n 170 világbajnok lesz ott.

"A futballvilág most Münchenben van, a stadion melletti bevásárlóközpontban Gabriel Batistutával, az argentinok korábbi sztárjával találkoztam, a FIFA-szállodában pedig világbajnokok egész sora jött szembe" - adott pillanatképet a bajor fővárosból az InfoRádió helyszíni tudósítója.

Dénes Tamás elmondta: a megnyitó egy bő 80 perces program lesz, amelyen Claudia Schiffertől Peléig nagyon sokan szerepelnek, és várhatóan 16.49-kor nyitják meg hivatalosan a világbajnokságot.

"Biztos vagyok benne, hogy a megnyitó nagyon precízen megszervezett és látványos showműsor lesz, de 18 órától már a futball lesz a főszereplő a Németország-Costa Rica meccsel" - tette hozzá.

A sportújságíró szerint a hangulat nagyon barátságos, a német, costa rica-i és a szintén itt lévő angol szurkolók is remekül érzik magukat.

A drukkerek persze elsősorban a brazilokra és Ronaldinhóra kíváncsiak, a selecao csütörtöki edzését 25 ezren nézték meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×