eur:
388.95
usd:
361.4
bux:
68548.75
2024. május 7. kedd Gizella

Adrianót és Gerrardot csábítja a Real Madrid

A Real Madrid a nyáron mindenképpen szeretné leigazolni Adrianót az Intertől és Steven Gerrardot a Liverpooltól. Erről a klub sportigazgatója beszélt.

Benito Floro hangsúlyozta, hogy olyan csapatot szeretnének felépíteni, amely ismét képes lesz valamilyen címet begyűjteni, hiszen a legutóbbi három szezont komolyabb siker nélkül zárta, zárja a fővárosi együttes.

"Egy olyan erőteljes középcsatárra van szükségünk, mint Adriano" - mondta a Caldena SER állomásnak adott interjújában a sportvezető.

Kiemelte, hogy egy kiemelkedő tudású középpályás is kell a csapatba, legfőképpen akkor, ha a francia Zinedine Zidane úgy dönt, hogy visszavonul a németországi világbajnokság után.

Az edzőkérdésről szólva a sportigazgató a Getafe jelenlegi trénerét, Bernd Schustert említette, mint Juan Ramon Lopez Caro lehetséges utódját.

"Ismeri a spanyol futballt és olyan felfogásban szereti játszatni csapatát, amilyet a Real Madrid is akar" - mondta Floro a német szakemberről.

A Real Madrid öt fordulóval a vége előtt csak harmadik a spanyol, lemaradása 13 pont az első helyen álló Barcelonával, a Valenciát viszont még visszaelőzheti, hiszen csak két pont a különbség a két csapat között.

A királyi gárda a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben, a Spanyol Király Kupában pedig az elődöntőben fejezte be szereplését.

Címlapról ajánljuk
Hortay Olivér az üzemanyagár-csökkenésről: a miniszter „puha eszközökhöz” nyúlt, ami bevált

Hortay Olivér az üzemanyagár-csökkenésről: a miniszter „puha eszközökhöz” nyúlt, ami bevált

Az adótartalom nem magyarázza a regionális eltéréseket a benzin és a gázolaj árát illetően, inkább az árrésekben jelentkező különbség okozott némi kontrasztot – mondta az InfoRádióban a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Energia- és Klímapolitikai üzletág vezetője. Hortay Olivér hozzátette: magyar szempontból kedvező fejlemény, hogy a szomszédos országok átlagáraihoz képest már kevesebb, mint egyszázalékos a differencia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Új fegyver jön a banki csalókkal szemben: összefog a GIRO és a Telekom

Új fegyver jön a banki csalókkal szemben: összefog a GIRO és a Telekom

A GIRO Zrt. az elektronikus pénzforgalom biztonságának növelése érdekében Központi Visszaélésszűrő Rendszert (KVR) alakít ki a Magyar Telekom Csoporttal közösen, amelynek célja a csalással érintett tranzakciók hatékony azonosítása és kiszűrése. A 2025-ben induló és a GIRO Zrt. által üzemeltetendő KVR nem kiváltani fogja a banki csalásszűrő rendszereket, hanem kiegészíti és segíti azokat, hogy még nagyobb biztonsággal teljesüljenek a pénzforgalmi tranzakciók - áll a Magyar Telekom közleményében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×