eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vége Shearer pályafutásának?

Nem kizárt, hogy a tervezettnél kicsit korábban be kell fejeznie a pályafutását Alan Shearernek, a Newcastle United csapatkapitányának, aki térdsérülést szenvedett a hétfői Premier League-mérkőzésen.

Az angol labdarúgó-válogatott volt csatára - aki eredetileg az idény végén vonult volna vissza - egy összecsapás után kapott a lábához, majd kénytelen volt lesántikálni a játéktérről a Sunderland elleni, 4-1-re megnyert találkozón.
   
"Nem néz ki jól, lehet, hogy elszakadt a szalag. Ha igen, akkor úgy tűnik, az idény hátralévő három meccsén már nem léphetek pályára, azaz vége a karrieremnek" - mondta sérüléséről a 35 éves Shearer, aki még megszerezte 206. newcastle-i gólját, mielőtt a 71. percben megsérült.
   
Shearer 1996 óta tagja jelenlegi klubjának, amelynek színeiben összesen 404-szer szerepelt. Az angol válogatottban 63 meccsen 30 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×