INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

A rangadó hőse nem érti a kiállítást

Infostart / InfoRádió
Nem érzi magát vétkesnek a kiállított Kovács Zoltán, az Újpest futballistája, aki győzelemre vezette csapatát a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I vasárnapi rangadóján. A rutinos csatár a 2-1-es siker után adott interjút az InfoRádiónak.
- Az utóbbi időben mintha a rangadókra és a meccsek hosszabbítására specializálódott volna.

- Kétségtelen, hogy az elmúlt hónapokban többször is szerencsésen kijött a lépés, de ez nem több ennél, hiszen én nem készülök semmi különlegességgel ezekre a meccsekre. Nagyon örülök, hogy most is hasznára tudtam lenni a csapatomnak, és sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Az első félidei bátortalan játékunk után a második félidő második részében mindent egy lapra feltéve támadtunk, és megérdemelten fordítottunk a hazaiak ellen.

- Mennyire bosszantja, hogy az utóbbi időben rendre csak csereként kap szerepet?

- A tavalyi őszi sérülésem után még tudtam visszakerülni a kezdőcsapatba. Én nem tudok mást tenni, teszem a dolgomat, és remélem, hogy hamarosan visszakerülök a legjobb 11-be.

- A Honvéd ellen, a következő fordulóban még biztos nem, hiszen az Üllői úton kiállították. Mi történt pontosan?

- Nem értem, miért állított ki a játékvezető. Valóban szabálytalankodtam Tőzsérrel szemben, de ez még csak sárga lapot sem ért, utána pedig ügyeltem arra, hogy kimaradjak a csetepatéból. Remélem, a videofelvételek után törlik a piros lapomat.

- Mennyire jár már most a fejükben a bajnoki cím?


- Egyelőre semennyire. Nagy hibát követnék el, ha már most ezzel foglalkoznánk. Bízom benne, hogy a mostani győzelem még jobban megerősít minket, de továbbra is kőkeményen kell dolgoznunk a sikerért.

A címlapról ajánljuk