INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

A LOKI elgázolta a Rákospalotát

Infostart / InfoRádió
A Debrecen hazai pályán 6-1-re kiütötte a Rákospalotát a labdarúgó NB I 23. fordulójában.
1. félidő

:

A Debrecen nem vacakolt sokat, már a mérkőzés elején nekiesett a szárnyaszegett vendégcsapatnak.

Az 5. percben Sándor Tamás passzolt Ibrahim Sidibéhez, aki a bal oldalon érkező Halmosi Péter elé játszott, ő pedig kissé kisodródva hét méterről lőtt a Rákospalota kapujába (1-0).

Már ekkor érezni lehettet, hogy a REAC beleszalad egy nagy verésbe, de ez a 10. perc tájékán elbizakodottá tehette a hajdúsági védőket, mert a tizenhatos előtt nem támadták meg a vendégek legjobb rúgótechnikájú játékosát, Polonkai Attilát, aki gondolt egyet és nagy gólt rúgott a bal felső sarokba (1-1).

Bő negyed óra elteltével a LOKI folytatta gólgyártást: a 28. percben Halmosi végzett el egy szabadrúgást, lövése átszállt Sándor Tamás és a védők feje fölött, ez megzavarhatta Farkas Balázs kapust, így a labda akadálytalanul jutott a REAC kapujába (2-1).

2. félidő:

A második játékrész elején beindult hajdúsági Lokomotív és Bojan Brnovics: a szerb csatár az 50. percben Dombi Tibortól kapott egy labdát és hét méterről fejelt a kapuba (3-1).

Hat perc elteltével Sándor Tamás-Halmosi-Brnovic volt a labda útja, az akció végén a szerb csatár néhány méterről magabiztosan rúgott Farkas kapujába (4-1).

Mintegy negyed óra elteltével a szerb támadó feltette koronát a teljesítményére: a 67. percben közelről talált a REAC hálójába (5-1).

Ezzel még nem volt vége, mivel pár perccel később Halmosi beadásába szerencsétlenül ért bele Horváth Gábor, és a vendégek védője a saját kapujába továbbított (6-1).


A címlapról ajánljuk