INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Megenyhült a Real Madrid tajtékzó elnöke

InfoRádió / MTI
A beígért szigor helyett meglepő engedékenységével váltott ki gúnyos reakciókat Fernando Martin, a Real Madrid futballklub másfél hónapja hivatalba lépett elnöke.

A sportvezető szombaton még annyira felbőszült a kiesőjelölt Real Sociedad ellen hazai pályán elért 1-1-es döntetlenen, hogy közölte: vasárnap büntetőedzés vár a csapatra.

"A plusz tréningen felül a húsvéti szabadnapokat is elfelejtheti a társaság. Mindenki szégyellje magát" - dühöngött a kínos döntetlen után.

Vasárnap eszerint felsorakoztak a játékosok az edzőpályán, helyi lapértesülések szerint rendkívül feszült hangulatban, ugyanis többen törölniük kellett már lefoglalt utazásukat. Martin azonban váratlanul bejelentette, hogy nem akar senkit sem megfosztani a szabadságtól, sőt, fél nappal meg is hosszabbítja azt.

"Pedig nagy volt a szája!" - kommentálta a különös fordulatot az As című sportlap, kifejtve: hatalom helyett gyengeség jellemzi az új főnököt.

A Sport még tovább ment, a lap a következőképpen foglalta össze az eseményeket: "Martin letolta a gatyáját a játékosai előtt".

A címlapról ajánljuk