eur:
395.49
usd:
366.56
bux:
65613.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lehmann nyerte a Kahn-nal folytatott különmeccset

Jürgen Klinsmann, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy döntött, hogy a június 9-én kezdődő, hazai világbajnokságon Jens Lehmann lesz a Nationalelf első számú hálóőre. Oliver Kahn egyelőre nem döntött, hogy vállalja-e a cserekapus szerepét.

Jürgen Klinsmann szövetségi kapitányt hosszú hetek óta támadták amiatt, hogy nem döntött a német válogatott első számú kapusának személyéről.

A szakvezető pénteken bejelentette: az angol Arsenalban az utóbbi időben remekül védő Jens Lehmann mellett teszi le a voksát.

A Bayern München kapujában mostanában gyenge teljesítményt nyújtó Oliver Kahn rendkívüli csalódottságát hangsúlyozta a hír hallatán.

Kahn: nem tudom, leszek-e cserekapus

A 2002-es világbajnokságon ezüstérmes német csapat egyik alapembere bevallotta, hogy nem erre a döntésre számított.

"Egyelőre nem tudom, vállalom-e a cserekapus szerepét. Alaposan át kell gondolnom a kialakult helyzetet, végleges elhatározásom nyilvánosságra hozatalát úgy időzítem, hogy ne zavarjam meg a válogatott nyugodt világbajnoki felkészülését" - jelentette be Oliver Kahn.

Klinsmann: életem legnehezebb döntése volt

A német válogatott szövetségi kapitánya azzal indokolta döntését, hogy Jens Lehmann jobban illik a válogatott taktikai elképzeléseibe.

"Ez volt életem legnehezebb döntése és a legborzasztóbb pillanat akkor jött el amikor Oliverrel közöltem a végeredményt. A két kapust kollégáimmal folyamatosan figyeltük, elemeztük és Lehmann mindig egy picivel Kahn előtt járt. Egészen apró dolgok döntöttek, de úgy érzem, nem bánjuk meg döntésünket" - fogalmazott Jürgen Klinsmann.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×