eur:
393.95
usd:
369.49
bux:
65675.94
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

"Schumacher és Räikkönen lesz a legnagyobb ellenfelem"

A világbajnoki címvédő Fernando Alonso szerint a német Michael Schumacher és a finn Kimi Räikkönen lesz számára a legveszélyesebb ellenfél a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon.

A spanyol pilóta megjegyezte, hogy Räikkönen McLaren-Mercedese és Schumacher Ferrarija is kitűnő, de ugyanezt mondhatja el a Renault-ról is. Alonso izgalmas versenyre és Renault-sikerre számít az Albert Parkban is.

"Mi nyertük az első és a második futamot, ezért bízom abban, hogy most is mi leszünk a leggyorsabbak" - mondta a 25 éves klasszis, aki beszélt a szezon utáni csapatváltásáról is.

"Nagyszerű választás volt a McLaren, nem látok ebben semmi kockázatot. Addigra már két vébé-címem lesz és wokiniaknak is megszerzem majd ezt az örömöt" - ígérte Alonso.

A spanyol versenyző csütörtökön reggel Japánból érkezett Ausztráliába és a Kooyong Tennis Clubban, a 2004-es ausztrál-spanyol tenisz Davis Kupa-összecsapás helyszínén jótékonysági meccset játszott Mark Webberrel, a Williams-Cosworth ausztrál pilótájával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×