eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb sztárcsatár maradhat ki az olaszok keretéből

Kimaradhat a június 9-én kezdődő világbajnokságra készülő olasz labdarúgó-válogatott keretéből Christian Vieri, akinek vasárnap megsérült a térde.

A 32 éves csatár pechsorozata február 28-án kezdődött, amikor a nemzeti együttes edzőtáborában megsérült a bal térde. A Monaco csatára a Paris Saint-Germain elleni bajnokin tért vissza, de a 8. percben már le is kellett cserélni, miután ütközött Bernard Mendy-vel.

Olasz sajtóértesülések szerint Vieri a bajnoki szezon végéig már nem is épül fel, így nagy valószínűséggel Marcello Lippi szövetségi kapitány 23 fős keretében sem lesz helye. Vieri válogatottbeli utódjaként Filippo Inzaghit (Milan) és Antonio Cassanót (Real Madrid) emlegetik a szakírók.

Az olaszok korábban egy másik klasszis támadójukat, Francesco Tottit is elveszítették, de a Roma és a válogatott első számú játékmestere a legújabb orvosi vizsgálatok szerint valószínűleg ott lehet a németországi vébén.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×