eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Fisichella rajtolhat az élről Malajziában, motorcsere Schumachernél

Az elmúlt évben rendkívül balszerencsés és sokat hibázó olasz Giancarlo Fisichella volt a leggyorsabb a Forma-1-es Malajziai Nagydíj időmérő edzésén. A második helyről az angol Jenson Button, a harmadikról pedig a német Nico Rosberg rajtolhat, ha egyiküknél sem lesz műszaki probléma.

A negyedik időt a hétszeres világbajnok Michael Schumacher autózta, de a német klasszis Ferrarijában még a kvalifikáció előtt kicserélték a motort, így valószínűleg csak a 14. helyről vághat neki a vasárnap reggel nyolc órakor kezdődő sepangi futamnak.

A negyedik rajtkockát az ausztrál Mark Webber örökölte meg, az ötödik helyről a kolumbiai Juan Pablo Montoya, a hatodikról a finn Kimi Räikkönen, a hetedikről pedig a címvédő spanyol Fernando Alonso indulhat.

A időmérő előtt a brazil Rubens Barrichello autójában is motort cseréltek, Ralf Schumacher versenygépében pedig a kvalifikáció alatt adta meg magát a Toyota-motor.

(A Nemzetközi Automobil Szövetség csak vasárnap hozza nyilvánosságra a hivatalos rajtfelállást. A különböző források számos változatot közöltek, de a motorcserék miatt még a csapatok egy része sem tudja, hogy pilótáik honnan rajtolhatnak.)

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×