eur:
393.15
usd:
366.94
bux:
66511.18
2024. április 25. csütörtök Márk

Ciprusi teniszező a férfi elődöntőben, a nőknél kiesett a világelső Davenport

Csomagolhat a női világranglista élén álló Lindsay Davenport, miután a nyolc között kikapott Justine Henin-Hardenne-től. A férfiaknál a ciprusi Markosz Bagdatisz pályafutása első elődöntőjére készülhet Grand Slam-tornán.

Bejutott az elődöntőbe a belga Justine Henin-Hardenne az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután 2:6, 6:2, 6:3-ra győzött a világelső amerikai Lindsay Davenport ellen. A négy között folytathatja az orosz Marija Sarapova is, aki 7:6, 6:4-gyel búcsúztatta honfitársát, Nagyja Petrovát.

A férfiaknál elsőként az argentin David Nalbandian jutott be az elődöntőbe, mivel három szettben 7:5, 6:0, 6:0-ra nyert a francia Fabrice Santoro ellen.

A ciprusi Markosz Bagdatisz újabb bravúrgyőzelme után már a fináléba jutást tervezgetheti. A 20 éves tehetség két napja az amerikai Andy Roddickot búcsúztatta, most pedig Ivan Ljubicic volt az áldozata. Bagdatisz 6:4, 6:2, 4:6, 3:6, 6:3-re nyert a hetedikként rangsorolt horvát versenyző ellen.

A ciprusi teniszező az elődöntőben Nalbandiannal küzd meg.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×