INFORÁDIÓ 
2020. február 27. csütörtök
Edina

"Nagyon nehéz meccs lesz"

Infostart / InfoRádió

Hollandia lesz az elődöntő felé menetelő magyar női kézilabda-válogatott ellenfele a szentpétervári világbajnokságon. A csapat hétfőn - többek között Tóth Tímea nyolc góljának köszönhetően - 27-26-ra győzött Horvátország ellen a középdöntő első fordulójában. Exkluzív interjú a legeredményesebb magyarral.

Elsősorban az akarat és a szív vitte előre a magyar női kézilabda-válogatottat a szentpétervári világbajnokság középdöntőjének első fordulójában. A csapat 27-26-ra verte az előzetesen gyengébbnek ítélt Horvátországot.

Tóth Tímea az InfoRádióban úgy vélte, a gyengébb teljesítményért elsősorban a védekezésbeli hibák okolhatók. „Nagyon sok hetes volt és mi lábbal nem tudtuk felvenni a versenyt” – fogalmazott.

Tóth Tímea úgy vélte, hogy a keddi, Hollandia elleni mérkőzésen nagyon-nagy szükség lenne a jó formára, hiszen a németalföldiek nagyon jó kézilabdát játszanak, játékosaik közül sokan megfordultak a világ egyik legerősebb bajnokságában, Dániában.

„Egy az egy ellen is nagyon jók, oda kell figyelnünk, mert nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a hollandok jobbak, mint a horvátok” – mondta az InfoRádióban a magyar válogatott játékosa.

Kapcsolódó hang

Interjú Tóth Timeával
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018