eur:
389.18
usd:
363.85
bux:
68140.32
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
2022. november 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Willy Sanjuan

Megvan Matthew Perry első vérvizsgálatának eredménye

Ez még csak az első vérvizsgálat, a toxikológiai eredményekre várni kell.

Matthew Perry halálát nem fentanil- vagy amfetamin-túladagolás okozta - tudta meg a TMZ hatósági forrásból. Ezt egyelőre egy gyors vérvizsgálat mutatta ki, a sokkal részletesebb toxikológiai eljárás eredménye csak későbbre tudja kimutatni, volt-e valamilyen gyógyszer vagy kábítószer a kanadai-amerikai színész vérében.

Mint már ismert, a házában számos vényköteles gyógyszert találtak, de ezeket mind a színésznek írták fel különféle betegségei miatt, és azokat megfelelő dobozokban tárolták, "idegen" szerek nem voltak köztük.

Az 1990-es évek talán legnépszerűbb sorozatában, a Jóbarátokban Chandler Binget alakító Perry szombaton hunyt el. Egy jacuzziban találtak rá, az elsődleges információk szerint fulladás okozhatta a halálát.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×