eur:
389.18
usd:
359.26
bux:
0
2024. február 26. hétfő Géza
2022. november 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Willy Sanjuan

Megvan Matthew Perry első vérvizsgálatának eredménye

Ez még csak az első vérvizsgálat, a toxikológiai eredményekre várni kell.

Matthew Perry halálát nem fentanil- vagy amfetamin-túladagolás okozta - tudta meg a TMZ hatósági forrásból. Ezt egyelőre egy gyors vérvizsgálat mutatta ki, a sokkal részletesebb toxikológiai eljárás eredménye csak későbbre tudja kimutatni, volt-e valamilyen gyógyszer vagy kábítószer a kanadai-amerikai színész vérében.

Mint már ismert, a házában számos vényköteles gyógyszert találtak, de ezeket mind a színésznek írták fel különféle betegségei miatt, és azokat megfelelő dobozokban tárolták, "idegen" szerek nem voltak köztük.

Az 1990-es évek talán legnépszerűbb sorozatában, a Jóbarátokban Chandler Binget alakító Perry szombaton hunyt el. Egy jacuzziban találtak rá, az elsődleges információk szerint fulladás okozhatta a halálát.

Címlapról ajánljuk
Államfőválasztás előtt az Országgyűlés - eljött a svédek nagy napja is

Államfőválasztás előtt az Országgyűlés - eljött a svédek nagy napja is

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével indul a a parlamenti tavasz. Köztársasági elnököt választhat és Svédország NATO-tagságát is megszavazza az Országgyűlés hétfőn, a tavaszi ülésszak első napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×