eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
PASADENA, CA - JANUARY 13:  Actor Matthew Perry of the television show The Kennedys - After Camelot speaks onstage during the REELZChannel portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at the Langham Hotel on January 13, 2017 in Pasadena, California  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Nyitókép: Frederick M. Brown/Getty Images

Elhunyt a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry

Ötvennégy éves korában szombaton meghalt Matthew Perry kanadai-amerikai színész, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé.

A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá. Az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

Matthew Perry 1969. augusztus 19-én született, Montrealban és Los Angelesben nőtt fel. Gyerekszínészként kezdte, de a nagy áttörést az jelentette, amikor beválogatták az 1994-ben indult Jóbarátok (Friends) című sorozatba, amelyben Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer és Matt LeBlanc volt a többi főszereplő. A Jóbarátok a 90-es évek legnépszerűbb tévésorozata volt, az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta.

Matthew Perry szerepelt a többi között a Bolond szél fúj, a Hajszál híján hősök, és a Bérgyilkos a szomszédom című mozifilmekben is.

A színész tavaly magyarul is megjelent, „Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet” című könyvében őszintén írt függőségéről, betegségeiről és magányáról is.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×