eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: Pixabay

Elhunyt a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

David McCallum 90 éves korában, a New York-i Presbiteriánus Kórházban halt meg.

A skót származású színész 1933-ban született Glasgowban. Ismertebb munkái közé tartozik az NCIS című televíziós sorozat szerepe, a helyszínelők orvosszakértőjét alakította - írja többek között az Origo.

Öröksége örökké él majd a családja és számtalan filmje, televíziós szereplése révén. Hiányzik majd a melegsége és szeretetreméltó humorérzéke, amely minden szobát és színpadot beragyogott, és az is, ahogyan megosztotta velünk az életbölcsességét" – olvasható a CBS közleményében.

David McCallumot felesége, három fia és lánya, illetve nyolc unokája gyászolja.

Még egy kissé morbid megjegyzés is olvasható a cikkben. Eszerint "ha kellett volna, valóban el tudott volna végezni egy boncolást, az NCIS-ben betöltött szerepe miatt évtizedekig tartó tanulmányai alapján" – írta róla a családja.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×