eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Dés László Kossuth-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző koncertje a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Fontos változás Dés László koncertje kapcsán

Torokgyulladása miatt elmarad a május 6-i Nagy Duett Koncert a Papp László Budapest Sportarénában. Az eseményt ehelyett szeptember 6-án tartják majd meg.

Az előadóművész-zeneszerző közleményben üzent a közönségnek:

„Nem szeretnék csalódást okozni pont azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák-hallhassák új nagy produkciómat az Arénában. Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem mindenki örömére” – idézi a 24.hu Dés László szavait, aki Básti Juli és Nagy Ervin, Für Anikó és Mácsai Pál, valamint Tóth Vera és Geszti Péter társaságában lép majd színpadra.

Ahogy arról korábban az Infosart is beszámolt, a zenész 2013 és 2018 után harmadszor ad nagyszabású koncertet a Sportarénában, mely a 25. Jubileumi Zsidó Kulturális Fesztivállal együttműködésben valósul meg. A megváltott jegyek érvényesek a szeptember 6-i új időpontra.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×