eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Mick Jagger, a Rolling Stones angol rockzenekar énekese a The Burnt Orange Heresy című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati

Mick Jagger új számmal jelentkezett az angliai vesztegzár végének örömére

Pár hetes, friss dalrül van szó, Dave Grohllal együtt alkották.

Mick Jagger egy új számmal ünnepli az angliai vesztegzár végét. Az Eazy Sleazy című, kedden megjelent pandémiás rockhimnuszban arról énekel, hogyan viselte a karanténidőszakot. Néhány hete írta az új számot, amelyen a Foo Fighters gitárosával, Dave Grohllal dolgozott együtt, aki Los Angelesből szállt be a munkába.

Jagger meg is köszönte neki, hogy gitárosként és dobosként is közreműködött. "Öröm volt a közös munka" - hangsúlyozta.

A 77 éves sztár szatirikus hangvételű dala arról szól, hogy végre kiléphetett a karanténból, ahol a túl sok tévézés már "lobotomizálta" az agyát, és ez a szabadulás optimizmussal tölti el. A refrén pedig azt ígéri, hogy "megszökünk a börtönfalak közül" és "a földi élvezetek édenkertjébe jutunk".

Három hónapos lezárás után hétfőn Nagy-Britanniában kinyitottak a boltok és a vendéglátóhelyek is kiszolgálhatták teraszaikon a vendégeket.

Grohl bevallotta, hogy a Jaggerrel való közös munkával és felvétellel egy régi álma vált valóra. "Pedig már éppen azt gondoltam, hogy az élet nem lehet őrültebb, de az biztos, hogy ez lesz a nyár slágere" - mondta.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×