eur:
392.32
usd:
366.08
bux:
66800.83
2024. április 26. péntek Ervin
Palvin Barbara modell a Sóhajok (Suspiria) című film bemutatóján a 75. Velencei Filmfesztiválon 2018. szeptember 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Ettore Ferrari

Kiderült, ki lesz Palvin Barbara műsorvezetőtársa az MTV show-jában

A magyar szupermodell egy világhírű lemezlovast kap segítőtársul. Az MTV EMA show színpada a Széchenyi-fürdőben lesz felállítva.

A november 8-i rendhagyó virtuális showműsor műsorvezetője Palvin Barbara mellett a szupersztár DJ és producer, David Guetta lesz, aki az elektronikus zenei élet egyik leghíresebb előadója. A rendhagyó online díjátadón David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon - közölte az Infostarttal a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország, amelyet az MTV csatornáin keresztül több mint 180 országban közvetít.

Az MTV EMA az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból.

Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte,

ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális túrán vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek.

"A november 8-i esemény során megmutathatjuk országunk csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat. A soha nem látott műsorban David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon" – olvashatók Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szavai a közlésben.

Hatalmas megtiszteltetésnek tartja mindezt Palvin Barbara.

"Külön öröm számomra, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatom meg a világnak, hogy milyen csodálatos az országunk" – mondta Palvin Barbara magyar szupermodell, az MTV EMA 2020 egyik műsorvezetője.

Az MTV EMA a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál hazánk számára, hiszen Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a bejelentés után.

Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvény egyedülálló turisztikai reklámértékkel bír, hiszen világsztárok kíséretében hazánk négy különböző ikonikus helyszínét láthatják majd az adás ideje alatt a nézők. A több világsztárt is felvonultató MTV EMA 2020 hivatalos partnere ebben az évben Magyarország.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×