eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Instagram / Hosszú Katinka

Fontos szerep vár Palvin Barbarára

A budapesti MTV European Music Awards egyik műsorvezetője lesz.

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője - jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik - áll az MTI-nek szombaton elküldött közleményben. Szentkirályi Alexandra tudatta azt is, hogy a november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak - fűzte hozzá.

Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy "ez egy hatalmas lehetőség az országnak".

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást - ismertetik a közleményben.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek

- jegyzik meg a közleményben.

Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja - hangsúlyozzák.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×