eur:
396.19
usd:
369.88
bux:
70439.36
2024. június 25. kedd Vilmos

Fontos díjakat kapott a Zsidai Csoport

Bekerült a legjobb 25 cég közé a Szerethető Munkahelyek listáján, míg Az Év Felelős Foglalkoztatója Díjat egymás után harmadszor kapta meg 2019-ben a Zsidai Csoport.

A legjobb 25 vállalat közé választották a Zsidai Csoportot a Szerethető Munkahelyek idei versenyén. A megméretésen caknem 500 cég indult, s közülük nemcsak a top25-be, hanem a 125 díjazott közé is egyedüliként került be a turizmus és a vendéglátás területéről a rangos éttermeket működtető cégcsoport. Olyan ismert társaságokkal kerültek egy mezőnybe, mint például az IKEA, a Vodafone, a Lego vagy a Nokia

A Zsidai Csoport sorozatban harmadszor elnyerte Az Év Felelős Foglalkoztató Díjat is. Ezen a pályázaton olyan munkáltatókat kerestek, amelyek az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, a munkavállalók megtartása, fejlesztése és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek, valamint fontosnak tartják a minőségi munkahelyek megteremtését, a családbarát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×