eur:
393.87
usd:
369.11
bux:
65277.11
2024. április 19. péntek Emma
Cannes, 2018. május 20.Sting angol énekes-dalszerző (b) és Shaggy jamaicai énekes a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2018. május 19-én. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Új és régi dalok is felcsendülnek az ingyenes Sting-Shaggy-koncerten

Sting és Shaggy szombati közös koncertjén a két zenész tavalyi közös lemezének számai mellett a régi slágerek is elhangzanak.

Mint az InfoStart is megírta: szombaton ingyenes Sting és Shaggy koncert lesz a Hősök terén. A két sztár a hatos lottó 30. születésnapja alkalmából lép fel. A hvg.hu szerint az eddigi közös koncertjeik alapján már a várható repertoár is körvonalazódik.

A lap emlékeztet: Sting tavaly készített közös lemezt Shaggyvel. A 44/876 című albumot szeptembertől turnéval népszerűsítik. A koncerteken előkerülnek a régi slágerek is, így egymás után hangzik majd el az Every Breath You Take, a Message in a Bottle, illetve Shaggytől az It Wasn’t Me vagy az Oh Caroline.

Stingék a budapesti koncert előtt több lengyelországi helyszínen lépnek fel, Gdanskban például az Englishman in New Yorkkal indítják a bulit és a Fragile-lal zárják a ráadást, de közben összemixelik valahogyan a Roxanne-t a Boombastickal.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×