eur:
394.21
usd:
369.87
bux:
65125.52
2024. április 23. kedd Béla
Cannes, 2018. május 20.Sting angol énekes-dalszerző (b) és Shaggy jamaicai énekes a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2018. május 19-én. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Új és régi dalok is felcsendülnek az ingyenes Sting-Shaggy-koncerten

Sting és Shaggy szombati közös koncertjén a két zenész tavalyi közös lemezének számai mellett a régi slágerek is elhangzanak.

Mint az InfoStart is megírta: szombaton ingyenes Sting és Shaggy koncert lesz a Hősök terén. A két sztár a hatos lottó 30. születésnapja alkalmából lép fel. A hvg.hu szerint az eddigi közös koncertjeik alapján már a várható repertoár is körvonalazódik.

A lap emlékeztet: Sting tavaly készített közös lemezt Shaggyvel. A 44/876 című albumot szeptembertől turnéval népszerűsítik. A koncerteken előkerülnek a régi slágerek is, így egymás után hangzik majd el az Every Breath You Take, a Message in a Bottle, illetve Shaggytől az It Wasn’t Me vagy az Oh Caroline.

Stingék a budapesti koncert előtt több lengyelországi helyszínen lépnek fel, Gdanskban például az Englishman in New Yorkkal indítják a bulit és a Fragile-lal zárják a ráadást, de közben összemixelik valahogyan a Roxanne-t a Boombastickal.

Címlapról ajánljuk
Mostantól rendkívüli helyzetet hirdethetnek a felvidéki medvetámadások miatt

Mostantól rendkívüli helyzetet hirdethetnek a felvidéki medvetámadások miatt

Jóváhagyta a szlovák kormány a problematikus medvék likvidálásáról szóló törvényjavaslatot, de ez nem tartóztatja fel a ragadozókat. Tavaly összesen 14, idén az eddigi négy hónap alatt már több mint tíz alkalommal támadt emberre a barnamedve északi szomszédunknál. Az elmúlt napokban két újabb medvetámadást regisztráltak Szlovákiában. Legutóbb vasárnap, amikor egy önkéntes tűzoltót harapott lábon a vadállat.

Az iszlamizmus „tiktokizálódásától” óv a német alkotmányvédelmi hivatal

A fiatal muszlimok radikalizálódásának veszélyére figyelmeztetett a brandenburgi alkotmányvédelmi hivatal. A hatóság szerint ennek eszköze, különösen a közel-keleti konfliktus óta, a TikTok közösségi platform. A hivatal hangsúlyozta, hogy mindenekelőtt a szalafista influenszerek használják a platform gyors ütemben növekvő "hatókörét".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Hetek óta tartó esés után emelkedtek hétfőn a tőzsdék

Hetek óta tartó esés után emelkedtek hétfőn a tőzsdék

Eseménydús hét előtt állnak a tőzsdék, a befektetők továbbra is kiemelten figyelik az elmúlt hetek kereskedési hangulatát meghatározó közel-keleti eseményeket, de emellett egy másik nagy sztorihoz, a vártnál tartósan magasabbnak bizonyuló amerikai inflációhoz is új muníciót kapunk, ugyanis érkezik majd a Fed kedvenc inflációs mutatója. Mindeközben egyedi részvények szintjén is jelentősebb mozgások várhatók, hiszen a héten beindul a gyorsjelentési dömping az olyan nagy tech vállalatok vezetésével, mint a Microsoft, az Alphabet (Google), és a Meta Platforms. A piac közben igyekszik korrigálni az elmúlt időszakban látott esés után, Európában is feljebb kerültek a vezető indexek, és az USA is emelkedéssel próbálkozik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×