eur:
394.2
usd:
369.96
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Kulka János színművész a Garas Dezső (1934-2011) Kossuth-díjas, kiváló és érdemes művész, a nemzet színésze szülőházán elhelyezett emléktábla avatásán Budapesten, a VII. kerületi Alsó erdősor utcában 2016. december 9-én.
Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Két filmben láthatjuk idén Kulka Jánost

Hónapokon belül a fél világ láthatja Kulka János visszatérését.

A sztrókja után egyre jobb állapotban lévő színész ugyanis a novemberben debütáló X - A rendszerből törölve című thriller néma szerepe mellett feltűnik a Velencei Filmfesztivál versenyprogramjába beválogatott Napszállta című kosztümös drámában is, amelyet az Oscar-díjas Saul fia című dráma rendezője, Nemes Jeles László forgatott - írta a Bors. A 2,9 milliárd forintos költségvetésű, az első világháború előtt játszódó kosztümös filmben Kulka egy rejtélyes, Leopold nevű férfit alakít.

A filmet beválogatták a Velencei filmfesztivál versenyprogramjába, majd versenyen kívül bemutatják a Torontói Filmfesztiválon, amit az „Oscar előszobájaként” is szoktak emlegetni.

Kulka János azt mondta, nem tér vissza a színpadra, de filmes szerepeket szívesen vállal. 2006-ban kapott sztrókot, utána másfél évig kerülte a nyilvánosságot, mert agyi sérülése miatt beszédzavarral küzd.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×