eur:
394.05
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Új Star Wars-sorozat: hatalmas bejelentés

Jon Favreau lesz az írója és a producere az új Csillagok háborúja-tévésorozatnak - jelentette be a Disney stúdió csütörtökön.

Az élő szereplős széria a stúdió saját, eddig még névtelen filmszolgáltató platformján lesz látható, melyet a tervek szerint 2019 második felében indítanak.

Favreau rendszeresen dolgozik a Disney-nek, ő rendezte a Marvel első két Vasemberét és 2016-ban A dzsungel könyvét, valamint részt vett a Bosszúállók-sorozat egyes darabjainak produceri munkáiban. Jelenleg egy Oroszlánkirály-remake-en dolgozik, mely 2019-ben kerül a mozikba.

Van már némi Star Wars-tapasztalata is: A klónok háborúja című animációs szériában kölcsönözte a hangját egy karakternek és szerepel a Solo: Egy Star Wars-történet című, idén debütáló, különálló Star Wars-filmben is.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×