eur:
392.76
usd:
365.49
bux:
66550.85
2024. április 26. péntek Ervin

Lecsaptak a Trump-botránykönyvre

Tévésorozatot terveznek Michael Wolff újságíró Tűz és düh - Trump a Fehér Házban című, elsöprő sikert arató könyvéről.

A The Hollywood Reporter című filmes szaklap értesülései alapján az Endeavor Content produkciós cég szerezte meg a kötet filmes és televíziós jogait, az író lesz az executive producer.

A könyv Donald Trump elnökségének első évét dolgozza fel az elnöki stáb rangos munkatársaival készített több mint 200 interjú alapján.

Az elnök megpróbálta megakadályozni a könyv kiadását, ám ez nem sikerült neki. Számos amerikai nagyvárosban már a megjelenés napján elkapkodták, magyarul március végén lesz olvasható az Athenaeum kiadásában.

Trump több alkalommal is kikelt a könyv ellen, "hamisnak" nevezte a leírtakat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Szécsényi Bálint: már nem a 10-12 százalékos hozam a normalitás, hanem a 6-7 százalék

Szécsényi Bálint: már nem a 10-12 százalékos hozam a normalitás, hanem a 6-7 százalék

A befektetők hozzászoknak akár egy alacsony, akár egy magas kamatszinthez, miközben a piaci körülmények már megváltoztak. Amire pedig megszokják a megváltozott (jelen esetben magasabb) kamatszintet, akkor az már nem elérhető számukra. Korábban azzal kellett küzdeni, hogy mindenki fektesse be a pénzét, ne hagyja parlagon, most pedig arról kell meggyőzni a befektetőket, hogy nem a 10-12 százalék a normalitás, hanem a 6-7 százalék, mondta el a Portfolio-nak Szécsényi Bálint. Az Equilor elnök-vezérigazgatójával a megváltozott befektetési környezetről, a mesterséges intelligencia, a forintgyengülés és az infláció hatásairól, és a hazai befektetési szolgáltatók közötti versenyről is beszélgettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×