eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Elhalasztották a bemutatót Cserhalmi állapota miatt

Elhalasztották a bemutatót Cserhalmi állapota miatt

Január 7-én nem lesz Úri muri a Nemzetiben. Cserhalmi György a videóinterjúban mondta el, miért.

Ez nekem most nem megy – jelentette ki a Kossuth- és Balázs Béla-díjas érdemes művész a nemzetiszinhaz.hu-ra felkerült videóinterjúban.

"Próbálni tudok, de egy előadást üzembiztosra megcsinálni nem, ezt be kellett látnom. A főorvos úrral is beszéltünk, és az a végeredmény, hogy valamikor tavasszal, április körül lesz a bemutató. Addigra biztosan felerősödöm."

 A Vidnyánszky Attila által rendezett Úri muri című darabot bemutatója január  7-én lett volna, de Cserhalmi György egészségi állapota ­miatt elhalasztották. 

A színház sajtóosztálya a Blikknek azt írta, hogy még nem tűztek ki új  időpontot a premier­re, a próbafolyamatok tempója Cserhalmi György terhelhetőségétől függ. 

Gerincműtét után lassú felépülés

Cserhalmi Györgynek tavasszal előbb térd-, majd gerincműtétje volt. Mint mondta, azokat az izmait kell megerősíteni, amelyek a gerincét tartják, mivel ott operálták. 

 A napi négy óra próba megvisel: hazamegyek, és dőlök össze - mondta.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×