eur:
390.59
usd:
364.08
bux:
68175.49
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kurvás szerelmi háromszög Gryllus Dorkával

Kurvás szerelmi háromszög Gryllus Dorkával

A genti filmfesztiválon a jövő héten mutatják be Szász János új filmjét, amely egy valós történetet dolgoz föl. Az előzetes sokat elárul.

Hegedűs D. Géza húsz kilót hízott azért, hogy eljátszhassa Szász János A hentes, a kurva és a félszemű című filmjében a gazdag és mohó Kudelkát, Nagy Zsoltot brutálisan elmaszkírozták a szerep kedvéért, Gryllus Dorka pedig a Félvilág után ismét a testével akarja bűnbe ejteni a kiszemeltjét - írja a filmről az Index Cinematrix blogja.

A genti filmfesztiválon a jövő héten lesz a film premierje, előzetese azonban már látható az interneten. 

A film a húszas évek hírhedt bűncselekményének történetét dolgozza fel: Léderer Gusztáv egykori csendőrtiszt prostitúcióra kényszerítette feleségét, Schwartz Micit (Gryllus Dorka), egészen pontosan hagyta, hogy pénzért lefeküdjön a tehetős hentessel, Kodelka Ferenccel. Aztán amikor a pénz már nem volt elég, úgy döntöttek, hogy elteszik láb alól Kodelkát.

A film három ember lecsúszását meséli el, végigköveti belesodródásukat a bűnbe, belenyugvásukat végzetükbe. Szabálytalan, vad, zabolátlan szerelmi háromszög. Nyersen, szókimondóan, leplezetlenül elmesélt történet, ahol a hús és az érzékiség, a gyilkosság, a bűn egymás mellett járnak szorosan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Brutális rekordprofitot ért el az MVM

Brutális rekordprofitot ért el az MVM

Az MVM gazdasági vezérigazgató-helyettese már előre vetítette egy Portfolio-interjúban, hogy rekord mértékű nyereséget érhetett el 2023-ban az MVM, most a hivatalosan közzétett éves jelentésből ez hivatalossá vált. Az európai és régiós energiapiacok fokozatosan stabilizálódtak a 2022-es sokkok után, így a második félévben is alapvetően egy nyugodtabb piaci környezetben tudott működni a társaság - és bár a csökkenő gázárak miatt visszaesett a társaság bevétele éves alapon, de a költségek sokkal nagyobb mértékben szorultak vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×