INFORÁDIÓ 
2019. február 18. hétfő
Bernadett

torkos csütörtök

gasztronómia

balaton

A Balatonnál lesz Torkos csütörtök

InfoRádió

Bár a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén nem hirdette meg a böjti ünnephez kapcsolódó országos kedvezményes gasztronómiai programot, a balatontipp.hu portál kezdeményezésére a Balaton körül mégiscsak lesz Torkos csütörtök - számolt be a portál főszerkesztője.

Győrffy Árpád emlékeztetett arra, hogy a programot a Magyar Turizmus Zrt. indította el és szervezte 2016-ig, ám az MT Zrt. utódszervezete, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén már nem hirdette meg a rendezvényt. A Balaton környéki vendéglátók és a vendégek ugyanakkor jelezték, hogy mindkét oldalon továbbra is lenne igényük a Torkos csütörtökre. Ezért úgy döntöttek, a balatoni régióban maguk hirdetik meg a gasztronómiai akciót.

Felhívásukra február 23-ig 12 balatoni település - Badacsony, Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonszentgyörgy, Örvényes, Révfülöp, Siófok - 14 üzlete jelezte, hogy csatlakozik a balatoni Torkos csütörtökhöz. A portálon elérhető listát folyamatosan bővítik.

A mindig a hamvazószerda utáni csütörtökre időzített akció az idén március 2-ára esik.

A címlapról ajánljuk

Lövések az Örsön

Két társaság szólalkozott össze egy söröző előtt, ekkor dördültek el a gázpisztolyos lövések...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018