eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

A Balatonnál lesz Torkos csütörtök

Bár a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén nem hirdette meg a böjti ünnephez kapcsolódó országos kedvezményes gasztronómiai programot, a balatontipp.hu portál kezdeményezésére a Balaton körül mégiscsak lesz Torkos csütörtök - számolt be a portál főszerkesztője.

Győrffy Árpád emlékeztetett arra, hogy a programot a Magyar Turizmus Zrt. indította el és szervezte 2016-ig, ám az MT Zrt. utódszervezete, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén már nem hirdette meg a rendezvényt. A Balaton környéki vendéglátók és a vendégek ugyanakkor jelezték, hogy mindkét oldalon továbbra is lenne igényük a Torkos csütörtökre. Ezért úgy döntöttek, a balatoni régióban maguk hirdetik meg a gasztronómiai akciót.

Felhívásukra február 23-ig 12 balatoni település - Badacsony, Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonszentgyörgy, Örvényes, Révfülöp, Siófok - 14 üzlete jelezte, hogy csatlakozik a balatoni Torkos csütörtökhöz. A portálon elérhető listát folyamatosan bővítik.

A mindig a hamvazószerda utáni csütörtökre időzített akció az idén március 2-ára esik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×