eur:
390.82
usd:
366.55
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Vezetőváltás az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet élén

Új vezetője van az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetnek: Kaposi József megbízott főigazgatóként látja el a teendőket - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium.

Az eddigi főigazgató, Csekő Krisztina vezetői megbízását december 10-ei hatállyal - indokolás nélkül - visszavonta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter - írta a szaktárca.

A vezetői teendőket december 11-ei hatállyal Kaposi József, az intézet szakmai és tudományos főigazgató-helyettese megbízott főigazgatóként látja el, aki "rendelkezik a kutató és fejlesztő intézet vezetéséhez szükséges tudományos képzettséggel és fokozattal" - olvasható a közleményben.

A szaktárca háttérintézményeként működő kutatóintézet a magyar oktatás fejlesztése érdekében kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységét végez, és aktív szerepet vállal a oktatásban alkalmazható tudományos eredmények létrehozásában, gyarapításában, terjesztésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×