eur:
389.63
usd:
361.96
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Meglepetésekkel teli koncertre készül a Csík zenekar

Lovasi András, Dresch Mihály és Kiss Tibor is fellép a Csík zenekar szerda esti koncertjén, amelyet legújabb számaiból és régi slágereiből a Művészetek Palotájában ad az együttes.

Meglepetésekkel is készül a Csík zenekar a szerda esti fellépésére: új hangszerelésben csendül majd fel a Kiscsillag-koncertekről már ismert Igazságos című szám, Lovasi András közreműködésével, és a Quimby dalát, a Fekete Lamoure-t is a szerzővel, Kiss Tiborral adják elő. Vendég lesz a koncerten Dresch Mihály is, aki furulyamuzsikájával gazdagítja majd a műsort - mondta az InfoRádiónak Csík János.

A zenekar hamarosan egy DVD-vel kedveskedik a rajongóinak, amelyre a tavaly év végi, a Millenárison adott koncert felvétele kerül fel. Csík János elmondta: a kilenc kamerával készített felvételeket már megvágták, most a hanggal dolgoznak a stúdióban.

"Szerencsés ünnep volt ez nekünk, mert nagyon sikeres évet zártunk. Magunkat és a közönségünket is megjutalmazhattuk azzal, hogy vendégünk volt aznap este Presser Gábor, akinek egy nótáját együtt játszottuk el" - fűzte hozzá Csík János.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×