eur:
389.73
usd:
362.74
bux:
68067.14
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Plant: Nevetségesek a Led Zeppelin-turnéról szóló pletykák - videóval

Robert Plant szerint nevetségesek a Led Zeppelin összeállásáról szóló hírek. Az énekes szerint minden egykori tag saját lemezeivel van elfoglalva. Utoljára a The Sun című brit bulvárlap szellőztette meg, hogy újra turnéra indul a legendás együttes, két másik tag pedig időnként együtt zenélget az elhunyt dobos fiával.

Tavaly decemberben egy koncert erejéig újra együtt zenéltek a legendás Led Zeppelin tagjai, később pedig  John Paul Jones basszusgitáros és az együttes 1980-ban elhunyt - és ezzel a Led Zeppelin végét előidéző - dobosának fia, John Bonham zenélgetett együtt Jimmy Page gitárossal.

Page már akkor kitért az újraegyesülés lehetőségét firtató kérdés elől, ugyanakkor megjegyezte: ahhoz négy ember kell, utalva ezzel Robert Plant énekes távolmaradására.

Plant azután sem hajlandó újra a Led Zeppelinnel zenélni, hogy október ötödikén végződik két éve tartó turnéja Alison Krauss énekesnővel, akivel Raising Sand címmel készített lemezt.

Egy általuk kiadott közleményben az áll, hogy Plant sem turnéra nem indul, sem új lemezt nem készít a Led Zeppelinnel. Aki pedig ilyen koncertekre árul jegyet, az a saját zsebére dolgozik, feketén.

A decemberi koncertre, amely kedvéért 19 év után álltak össze a Led Zeppelin tagjai, húszmillióan próbáltak jegyet venni.

Nevetséges, hogy még mindig ezt a kérdést szajkózza a sajtó, amikor minden érintett zenész saját tennivalóival, terveivel, szólólemezeivel törődik - maondta Robert Plant. Hozzátette, a többieknek is csak sikeres jövőt tud kívánni.

A Raising Sand egyébként a Grammy-díjra és a Mercury zenei díjra is jelölték, és sok más elismerést is megkapott.


Jimmy Page, John Paul Jones és Jason Bonham viszont úgy tűnik, élvezik az együttzenélést. Jason augusztusban jegyezte meg, hogy lehet, új lemezt is készítenek majd. A The Sun szerint a trió már több énekest is meghallgatott, aki Robert Plant helyébe léphetne.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×