eur:
393.18
usd:
355.23
bux:
72389.36
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Hobo: dalok, melyeket emberemlékezet óta nem játszottunk

December 25-én lesz a Hobo Blues Band karácsonyi koncertje a Petőfi Csarnokban. A zenekar néhány régi dala mellett új számokkal is fellép az előadáson.

Nagyon komoly múltra tekintenek vissza az évvégi koncertek.

Ez már a 29. Hobo Karácsony lesz, és már nem is tudom, hányadik a Petőfi Csarnokban.

Kik lépnek fel a koncerten?

Az előzenekar az ABCD nevű zenekar lesz, amely az AC/DC együttes rajongóiból áll. Kivállóan játszák azt a muzsikát, amit a kedvenceik. Lesz a tavalyi akusztikus műsorunk sikerén felbuzdulva egy akusztikus blues rész, ahol Pribojszki Mátyás szájharmonika-játékos lesz a vendégünk.

Mit ad majd elő a Hobo Blues Band?

A Hobo Blues Band műsorában hallhatnak majd olyan dalokat, amelyeket emberemklékezet óta nem játszottunk. A Világ tetején ülve, és a Rossz csillag szállt rám című dalokat nem játszottuk legalább tizenöt éve. Ezen kívül lesz egy premier is: két vadonatúj számot adunk elő a Védj meg a gonosztól, és A titkosügynök című dalokat, amiket még sohasem játszottunk. Ezek most lettek kész.

Ha jól tudom, időközben elkészült Földes László DVD-je is...

Igen, szerdán szállítjáki a megrendelőkhöz az első szériát. Nagyon örülünk, mert ez egy értékmentő dolognak készült. Öt előadóest van rajta, többek között Viszockij, Jim Morrison, Faludy György és József Attila műveiből.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×