eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Bojkottálják az új James Bondot

Dühös James Bond-rajongók a 007-es ügynök új filmjének bojkottjára szólítanak fel. A szokatlan lépés oka egyszerű: a bojkott szervezőinek nem tetszik, hogy a producerek lecserélték Pierce Brosnant Daniel Craigre.

A szereplőcsere miatt feldühödött rajongók a www.craignotbond.com weboldalon arra ösztönzik szimpatizánsaikat, hogy - először is - árasszák el tiltakozó emailekkel a film készítésében és terjesztésében résztvevő cégek illetékeseit.

Az akció második lépéseként egy internetes petíciót is aláírhatnak a tiltakozók. A végső lépés természetesen a távolmaradás lesz, mármint a most készülő Casino Royale-tól, és minden olyan további Bond-filmtől, amelyben a főhőst Daniel Craig alakítja.

A bojkott kezdeményezői egy egyszerű kérdéssel magyarázzák a honlapon felháborodásukat: "hogyan tud egy magas, jóképű, csiszolt modorú titkos ügynököt eljátszani egy alacsony, szőke, boxoló-képű színész, aki általában gonosztevőket gyilkosokat, és gazembereket alakít?"

Nem túl meglepő módon a dühös rajongók válasza: "sehogy".

Pierce Brosnan, aki négy filmben játszhatta a híres titkosügynököt, a BBC szerint megvédte utódját.

"Danielt jó színésznek tartom. Viharos vizekre evezett, de úgy gondolom, hogy ő nevet majd a végén" - fogalmazott az ex-Bond.

A Femalefirst brit honlap azonban azt írja: Pierce Brosnan bevallotta, hogy nagyon szeretné megint eljátszani 007-es ügynököt, és kész visszatérni, ha Daniel Craig mégsem válna be.

Védelmébe vette az új Bondot a veterán színész, Christopher Lee is, aki egy korábbi filmben már játszotta a 007-es ügynök ellenfelét, és aki távoli rokona a Bond-könyvek írójának, Ian Flemingnek is.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×