eur:
398.22
usd:
372.03
bux:
0
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Tévékamerák a Robert Fico szlovák miniszterelnököt ápoló besztercebányai F. D. Roosevelt Kóház előtt 2024. május 17-én. A politikust két nappal korábban Nyitrabányán négy lövéssel életveszélyesen megsebesítette egy 71 éves lévai férfi.
Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Jobban van Robert Fico

Javult Robert Fico állapota – közölte a besztercebányai kórház orvosszakértői konzíliuma.

Matúš Šutaj Eštok belügyminiszter a szlovák közmédiának elmondta, a kormányfőt tájékoztatták az országban zajló eseményekről, állapota stabil - írja az Új Szó.

Arról azonban nincs információ, hogy a miniszterelnök mikor térhet vissza a munkához. Hozzátette: Ficónak most pihenésre van szüksége.

Robert Ficót május 15-én lőtte meg egy 71 éves férfi a nyitrabányai kihelyezett kormányülés után. A Speciális Büntetőbíróság elrendelte a férfi vizsgálati fogságba helyezését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Zöld átállás - Csak úgy záporoznak a fenntarthatósági fejlesztések az üzleti világból

Zöld átállás - Csak úgy záporoznak a fenntarthatósági fejlesztések az üzleti világból

Újabb és újabb zöld fejlesztésekről, beruházásokról, vagy a zöld átállást segítő partneri kapcsolatokról adnak hírt a vállalatok, egyesületek. A legfrissebb, pozitív vállalati eredményeket tartalmazó összefoglalónkban, május vége és június közepe között bejelentett eredményekből válogattunk néhányat: van köztük műanyag csomagolóanyagok kiváltása, karbonmenesítési ütemterv, illetve környezettudatos tanúsítványok is. A fenntarthatósági üzleti tervekkel és megvalósításukkal a Portfolio is foglalkozik a szeptember 4-i Sustainable World 2024 konferencián.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×