eur:
389.66
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Budapest, 2022. szeptember 10. A PJSC Lukoil moszkvai központú nemzetközi energiavállalat benzinkútjának emblémája a főváros VIII. kerületében, az Orczy úton. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Rejtélyes: újabb orosz felsővezető vesztette életét

Vitalij Robertusz a negyedik Lukoil-topmenedzser, aki az elmúlt két évben meghalt.

Holtan találták az 54 éves Vitalij Robertuszt, a Lukoil orosz olaj- és gázipari vállalat alelnökét. Ő a negyedik Lukoil-topmenedzser, aki az ukrán–orosz háború kezdete óta meghalt – írja Pravda nyomán a Mandiner. „Mély szomorúsággal jelentjük be, hogy Vitalij Vlagyimirovics Robertusz, a vállalat alelnöke 54 éves korában hirtelen elhunyt” – olvasható a vállalat sajtóközleményében.

Az ukrán lap szerint Robertusz halála a negyedik a Lukoil felsővezetői közül az elmúlt két évben.

Vlagyimir Nekrasov, a Lukoil igazgatótanácsának elnöke 2023 októberében hunyt el akut szívelégtelenségben. Nekrasov azután állt a Lukoil élén, hogy Ravil Maganov, az előző elnök 2022 augusztusában meghalt, miután kiesett a moszkvai Központi Klinikai Kórház egyik ablakából. Alekszandr Szubbotin, a vállalat korábbi csúcsmenedzsere 2022 májusában vesztette életét, hírek szerint szintén szívelégtelenségben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×