eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Jevgenyij Prigozsin parókában, álszakállal. Forrás: X / President-Elect Toguro
Nyitókép: Forrás: X / President-Elect Toguro

Újabb "utolsó" videó került elő Jevgenyij Prigozsinról

Ebben arról beszél, hogy hiába akarják sokan a halálát.

Egy új videó került ki a közösségi videómegosztó oldalakra Jevgenyij Prigozsinról, akinek a repülőgépe augusztus 23-án zuhant le Oroszországban.

A videó a jelek szerint nem sokkal a halála előtt készülhetett a zsoldosvezérről. A terepruhás orosz milliárdos egy autóban ülve beszél a kamerába arról, hogy jól van és Afrikában van.

„Mindenkinek, aki arról vitatkozik, hogy élek-e vagy sem, és hogy hogy vagyok. Most hétvége van, 2023 augusztusának második fele. Afrikában vagyok, vagyis akik szeretnek az eltávolításomról, a magánéletemről, a munkámról vagy bármi másról spekulálni, azoknak üzenem, minden rendben van" – mondta a videóban Jevgenyij Prigozsin, aki az üzenetének szövegével ugyanakkor egyértelműen kifejezte, biztos abban, hogy vannak, akik az életére törnek, és emiatt valójában nagyon is aggódik.

A videofelvétel elemzői szerint a felvétel a zsoldosvezér által viselt ruha alapján a halála előtti 1-3 napban készülhetett nagy valószínűséggel a Közép-afrikai Köztársaságban.

A Wagner csoportnak egyébként Afrika országai közül a Közép-afrikai Köztársaságban van az egyik legerősebb jelenléte.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 17:33
×
×
×
×