eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Egy 13 éves fiú leleményessége mentette meg 51 társa életét

Szerdán vették őrizetbe azt az olasz állampolgársággal rendelkező szenegáli buszsofőrt, aki kedden felgyújtott egy 51 gyereket szállító iskolabuszt. Az esetben azért nem lett senkinek komolyabb baja, mert egy leleményes 13 éves fiú átverte a sofőrt.

A 47 éves buszsofőr, aki 2004-ben kapott olasz állampolgárságot, éppen egy kirándulás után vitte haza a gyerekeket, útközben azonban úgy döntött, eltér az útvonaltervtől és Milánó felé veszi az irányt. A férfi késsel fenyegette meg a gyerekeket és bejelentette, hogy meg akarja ölni magát, hogy „gátat szabjon a Földközi-tenger halálozásainak” – írja az Index.

A buszsofőr elvette a gyerekek telefonját, de a 13 éves Ramy Shehata elrejtette sajátját, azt hazudva, hogy nem is hozott magával.

Ezután felhívta a szüleit, akik szóltak a rendőrségnek.

Miután a hatóságok útzárral megállították a buszt, a sofőr benzint locsolt szét és gyújtott meg a buszban, a rendőrök a hátsó ajtót és az ablakokat betörve mindenkit ki tudtak menekíteni a járműről.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×