eur:
390.18
usd:
365.64
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Lövöldözés egy New Jersey-i bevásárlóközpontban

Egy ismeretlen férfi lövöldözött hétfő este az egyesült államokbeli New Jersey egyik nagy bevásárlóközpontjában, az emberek pánikszerűen menekültek az áruházból, de senkinek sem esett baja.

A lövöldözés után a rendőrség mindenkit kimenekített a Paramus városában található bevásárlóközpontból, átfésülte a hatalmas, 200 ezer négyzetméteres épületet, de a lövöldöző férfit nem találta meg. Feltehetően sikerült kereket oldania a nagy zűrzavarban, de az sem kizárt, hogy még mindig az épületben van, és elbújt valamelyik üzlethelyiségben.

Szemtanúk közölték a CNN hírtelevízióval, hogy a támadó 6-7 lövést adott le közvetlenül a zárás előtt. A rendőrség azt feltételezi, hogy a férfi nem az emberekre, hanem a biztonsági kamerákra célzott.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

Egyhangú döntéssel megszavazta kedd este az amerikai szenátus azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja a dúsított urán Oroszországból történő behozatalát. Az orosz uránimport betiltásáról szóló törvény, amely most a Fehér Házba kerül Biden elnök aláírására célja, hogy a hatályba lépést követő 90 napon belül megtiltja az amerikai importot, ugyanakkor 2028 januárjáig átmeneti felmentéseket is tartalmaz – írja a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×