eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Valaki már tudhatja Vilmos herceg esküvőjének dátumát

Hatalmas összeggel próbált fogadni valaki a minap Vilmos brit trónörökös esküvőjének időpontjára - ám a fogadóiroda visszautasította az ajánlatot, attól tartva, hogy az illető bennfentes információ birtokában lehet.

Csütörtöki brit sajtójelentések szerint az eset a legnagyobb brit fogadási hálózat, a William Hill windsori irodájában történt.

Az alkalmazottak több gyanús körülményre lettek figyelmesek. A legfőbb ezek közül a fogadás összege volt, a játékosjelölt ugyanis kétezer fonttal (csaknem 600 ezer forinttal) akarta megjátszani a tétet, jóllehet a tipikus fogadási összeg nem haladja meg a 8-10 fontot.

Feltűnő volt emellett az illető rendkívüli jólöltözöttsége. A Daily Expressnek a William Hill szóvivője elmondta: az ismeretlen fogadó olyan volt, mint "egy Ralph Lauren-hirdetés".

Ráadásul mindez a királyi család legnagyobb vidéki rezidenciája, a windsori kastély tőszomszédságában történt.

Ezek alapján felmerült a gyanú, hogy a fiatal férfi a kastély alkalmazottja lehet, vagy esetleg Vilmos herceg egyik hadseregbeli cimborája, és megtudhatta az esküvő időpontját. Ezért az iroda visszautasította a készpénzben megtett fogadási ajánlatot.

Az illető szó nélkül eltette a húszfontos bankókból álló pénzköteget és távozott.

A cég szakértői jelenleg a biztonsági kamerák felvételeit tanulmányozzák, megpróbálva azonosítani a rejtélyes fogadójelöltet.

A Buckingham-palota - a brit királyi család fő londoni rezidenciája - az incidenshez fűzött kommentárjában csak annyit közölt: ha van is már kitűzött esküvői időpont, azt kizárólag Vilmos és barátnője, Kate Middleton tudhatja.

A brit légierő helikopter-pilótájának készülő, idén 28 éves Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - 2001-ben ismerkedett meg polgári származású kedvesével a skóciai St. Andrews egyetemén. A házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a brit sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege.

A herceg - általános megdöbbenésre - három éve szakított ugyan barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös sikeresen visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.

Esküvőről azonban egyelőre nincs szó, sőt még az eljegyzés bejelentése is várat magára.

Az eljegyzési találgatások hulláma időről időre magasra csap. A Woolworths, az egykori patinás brit áruházlánc például már 2006 karácsonyára legyártatott 25 ezer bögrét, 12 ezer tányért és 15 ezer szalvétát Vilmos és Kate "eljegyzési" portréjával.

A Woolworths azóta tönkrement, a várva várt bejelentés pedig még mindig nem hangzott el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×