eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Berlusconi egy 18 éves szépség miatt magyarázkodhat

Az olasz miniszterelnök újra magyarázkodásra kényszerül, ezúttal azért, mert egy 18 éves modellel hozták hírbe. Az éppen válófélben lévő politikus azt fontolgatja, hogy az olasz parlament előtt tisztázza magát.

Gino Flamino a La Republica olasz napilapnak adott interjújában azt állítja: egykori barátnője nagyon szoros kapcsolatban van Silvio Berlusconival. Az olasz kormányfő korábban azt mondta: Noemi Letiziával csak szülein keresztül áll kapcsolatban, és csak barátok.

A 22 éves férfi állítása szerint a 18 éves modell lányt maga Berlusconi hívta fel még tavaly, miután a politikus egyik ismerőse egy fotókkal teli portfoliót hagyott a kormányfőnél, amikor együtt vacsoráztak. Flamino szerint Berlusconi és a 18 éves lány viszonya már tavaly októberben elkezdődött, és a szilvesztert is együtt töltötték a politikus villájában Szardínia szigetén.

"Amikor Noemi visszajött, elmesélte, hogy még legalább 30 lány volt ott, és Berlusconi jól bánt velük" - mondta Flamino, aki akkor szakított kedvesével, miután az közölte, hogy Berlusconival tölti a szilvesztert.

A botrányairól elhíresült olasz kormányfő és a 18 éves lány közötti kapcsolat egy hónapja került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy Berlusconi a lányt egy gyémánt berakású arany nyaklánccal lepte meg 18. születésnapján.

A médiamogulból kormányfővé avanzsált Berlusconi felesége, Veronica Lario a kapcsolat nyilvánosságra kerülése után nem sokkal bejelentette, hogy elválik férjétől, aki állítása szerint "túl sok időt tölt kiskorúakkal".

A kormányfő kijelentette: fontolóra veszi, hogy a parlament előtt tisztázza Noemi Letiziához fűződő barátságát. "Sok ember szégyellheti magát azért, amiket mondtak vagy leírtak" - fakadt ki a politikus, akihez a La Republicában 10 kérdést intéztek a kínos üggyel kapcsolatban, ám Berlusconi egyikre sem válaszolt.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×