eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Magyart lőtt le egy amerikai katona Irakban?

Vádat emeltek egy amerikai katona ellen Irakban egy külföldi alvállalkozó múlt hónapban történt lelövése miatt - jelentették az amerikai erők. A francia hírügynökség úgy tudja, hogy az alvállalkozó magyar volt.

A vád szerint a 25 éves Carl Stovall őrvezető idén március 26-án a Bagdadtól 20 kilométerrel északra fekvő Tádzsi város amerikai támaszpontján lőtte le az illetőt - olvasható az amerikai erők jelentésében, amely nem részletezi az emberölés körülményeit, nem közli az áldozat nevét, és állampolgárságáról is csak annyit közöl az amerikai hírügynökség szerint, hogy harmadik országbeli, tehát nem iraki és nem amerikai.

A francia hírügynökség jelentése szerint a vádemelésről szóló amerikai közlemény magyar állampolgárként határozza meg az áldozatot.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:00
×
×
×
×