eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Fejbe lőtték a magyar sofőrt Irakban

Fejbe lőtték a magyar teherautó-vezetőt Tádzsi iraki város amerikai támaszpontján - mondta Held Andrea, a férfit foglalkoztató TOIFOR Csoport marketingvezetője hétfőn az MTI-nek. Az eset március 26-án történt, a hatóságok hétfőn emeltek vádat a lövést leadó amerikai katona ellen. A Zalai Hírlap információja szerint az áldozat egy nagyradai roma férfi volt.

Munkavégzés közben érte a magyar sofőrt a halálos lövés. A gépjármű mellett találták meg holtan március 26-án délelőtt tíz óra körül - mondta Held Andrea.

Hozzátette: a rendelkezésre álló információk szerint a hatóságok egy amerikai katonát gyanúsítanak a halálos lövés leadásával. Az egyenruhást az eset napján őrizetbe is vették.

A férfi holttestét még nem szállították haza, Irakból az Egyesült Államokba vitték, ahol amerikai igazságügyi orvos szakértők vizsgálják az esetet.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 17:33
×
×
×
×