eur:
389.05
usd:
361.98
bux:
67998.62
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Két rendőrt megölt az oaklandi ámokfutó

Három rendőrtisztet megölt és két másikat megsebesített egy férfi az egyesült államokbeli Oaklandban szombaton, két különböző helyszínen történt lövöldözésben, amely egy közúti ellenőrzéssel kezdődött és tűzharccal végződött - közölte a rendőrség.

A 26 éves Lovelle Mixont egy közúti ellenőrzés során állították meg, amelynek során kiderült, hogy fegyveres támadás miatt körözik. Nem sikerült őrizetbe venni, mert tüzet nyitott az őt ellenőrző két rendőrre, akik közül az egyik később belehalt sérüléseibe. A másik állapota válságos.

A rendőrség később egy lakásban bukkant rá, ahová a különleges erők behatoltak. A szökevény azonban ekkor is tüzet nyitott és meglőtt három rendőrt. Ketten sérüléseikbe belehaltak.

Mixont végül is egy heves tűzpárbajban a kommandósok megölték.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×