eur:
386.99
usd:
356.31
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Tetoválást akar Vilmos herceg

Miközben drogcsempészek után kutatott a Karib-tengeren, megtetszettek Vilmos hercegnek, az angol királyi sarjnak bajtársai tetoválásai. Föl is vetette, ő is szeretne egyet, de valószínűleg barátnője nem lenne elragadtatva. Nem ő lenne egyébként az első tetovált brit uralkodó: VII. Edward még 1862-ben már készíttetett magára egy jeruzsálemi keresztet.

Azt mondta a haditengerészetnél szolgáló társainak Vilmos herceg, hogy egy hatalmas tetoválást szeretne a hátára, akárcsak David Bechkham, akinek egy hatalmas angyal virít a hátán. Azonban a herceg attól tart, barátnője, a 26 éves Kate Middleton nem lenne elragadtatva az ötlettől.

A királyi sarj múlt hónapban ejtette el a megjegyzést, amikor az Iron Duke nevű hajón szolgált a Karib-tengeren. Múlt éjjel a herceg bajtársa azt mondta a Sun című bulvárlapnak, hogy a fedélzeten a legtöbbeknek van tetoválása.

"Nem csoda, hogy ez lenyűgözte Vilmost, aki megkérdezte, mennyire fájdalmas, amikor készítik azt, és hogy mit gondolunk, milyen volna egy tetkó a vállán" - mondta a tengerészgyalogos. Hozzátette, nem gondolták, hogy komolyan gondolja.

Nem Vilmos herceg volna az első királyi sarj, aki tetoválást visel a testén. VII. Edward király ugyanis egy jeruzsálemi keresztet tetováltatott magára 1862-ben, a Közel-Keleten.

A herceg két hónapot töltött a hajón, ami drogcsempészek után kutatott. Az augusztust barátnőjével tölti, aztán a hadsereggel fog gyakorlatozni.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×