eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Sokkoló gyilkosság egy távolsági buszon - levágták az áldozat fejét

Horror egy kanadai távolsági buszon: lefejeztek és majdnem kibeleztek egy embert a többi utas szeme láttára. A tettes a magasba emelte a levágott fejet, hogy a buszban mindenki jól lássa, majd hozzálátott a tetem feltrancsírozásához. A rendőrség egyelőre semmit sem közölt arról, hogy mi lehet a hátborzongató gyilkosság indítéka.

Az elborzadt utasok szeme láttára, közel félszáz késszúrással megölt, majd lefejezett egy utast egy férfi a kanadai Edmonton és Winnipeg közti távolsági buszon szerda este.

A tettes a magasba emelte a levágott fejet, hogy a buszban mindenki jól lássa, majd hozzálátott a tetem feltrancsírozásához. A rendőrség egyelőre semmit sem közölt arról, hogy mi lehet a hátborzongató gyilkosság indítéka.

Egy szemtanú, Garnet Caton elmondta a sajtónak, hogy a tettes 40-50-szer szúrt bele a mellett ülő 19 év körüli férfiba, majd egy nagyobb késsel elvágta a nyakát.

A szemtanú szerint a két férfi nem együtt szállt fel, eleinte nem is egymás mellett ültek, s a gyilkos minden dühkitörés nélkül, "halálos" nyugalommal végzett áldozatával a busz szörnyülködő utasainak szeme láttára.

Az útját megszakító autóbusz sofőrje a szemtanúval és egy másik utassal közösen akadályozta meg, hogy az utasokkal együtt a tettes is elhagyja a járművet a rémtett után.

A hatóságok egyelőre csak annyit közöltek, hogy elborzasztó voltát tekintve a bűncselekmény valószínűleg példa nélküli Kanada történetében.

A horrorbusz 37 utassal az Alberta tartományban fekvő Edmontonból tartott Winnipegbe, Manitoba tartományba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×