eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Az iraki kormányfő az amerikai katonák távozását akarja 2010-ig

Núri al-Máliki iraki kormányfő állást foglalt amellett, hogy az amerikai katonák 2010-ig távozzanak az arab országból - állította az elnöki tisztségre esélyes amerikai demokrata párti politikus.

Obama helyi idő szerint hétfőn Washingtonban kiadott közleményében számolt be erről.

Obama hétfőn Bagdadban találkozott Málikival, de egy szóvivő akkori tájékoztatása szerint nem vitatták meg az amerikai szenátor azon tervét, hogy megválasztása esetén 16 hónap alatt kivonja Irakból az amerikai katonákat.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, mit várnak a mesterséges intelligenciától a cégek pénzügyi vezetői

Kiderült, mit várnak a mesterséges intelligenciától a cégek pénzügyi vezetői

A PwC által megkérdezett pénzügyi vezetők 66 százaléka idén már úgy gondolta, hogy a mesterséges intelligenciának jelentős hatása lesz a vállalati folyamatokra a következő három évben. Egy évvel ezelőtt még jóval kevesebb, alig valamivel 50 százalék feletti volt ez az arány. Az InfoRádió Balogh Zoltánt, a PwC számviteli tanácsadás igazgatóját kérdezte.

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×