eur:
387.81
usd:
357.7
bux:
68089.84
2024. május 17. péntek Paszkál

Extrém síelő a metró mozgólépcsőjén - videóval

Rendőri ügy lett egy tréfás kedvű angol sielő videójából. Az adrenaliját tornáztató férfi London leghosszabb mozgólépcsőjén száguldott le síléccel a lábán.

Micsoda felelőtlenség! - sóhajtoztak a rendőri illetékesek, de azért ők is somolyogtak a bajuszuk alatt, amikor egy hóbortos angol lesíelt a londoni metró leghosszabb - hatvan méter hosszú - mozgólépcsőjén, az Angel nevű állomáson.

A szlalom nélküli, nyílegyenes lesiklást ő maga vette videóra a fejére erősített kamerával, és a felvételt elküldte az internetes videómegosztó YouTube-nak. Eddig több mint százezren kattintottak rá.

Látható, amint megérkezik a léccel a vállán, az automata beléptetőn kezeli a jegyét. Nem tudni, vaxolt-e, de felcsatol, és indul!

A rendőrség közleménye szerint "veszélyes, felelőtlen és ostoba kihágást követett el, amely súlyos balesethez vezethetett volna."

Megkérdezhetnénk, hogy a szabályzat melyik pontja mondja ki, hogy a metró mozgólépcsőjén tilos síelni. A helyzet az, hogy a csíny egy évvel ezelőtt zajlott le, tehát a kihágás nem büntethető, mert elévült.

A rendőrség mindenesetre beszélni szeretne az elkövetővel. Attól tartanak, hogy legközelebb szánkózni fog?

A lefelé haladó mozgólépcsőn persze nem volt senki a csíny idején, de felfelé jött éppen néhány utas, és látható a videón, amint tátott szájjal csodálkoznak az őrült síelőn.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×