eur:
393.24
usd:
354.41
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Pusztító lakóháztűz Huntington városában

Legalább hét ember életét vesztette egy szombat este kitört lakóháztűzben Amerikában, a nyugat-virginiai Huntington városban.

A tűzoltók három holttestre bukkantak már szombaton este, miközben a lángokkal küzdöttek. További négy holttest került elő vasárnap reggel, már a tűz eloltása után.

A halottakat a négyemeletes épület első emeletén találták, ahol a tűz keletkezett. A tűzoltók attól tartanak, hogy további áldozatok is lehetnek a kiégett épületben, amelyet mindeddig nem lehetett teljesen átkutatni. A mentők ugyanis attól tartanak, hogy a ház összedől. Az épületben sok egyetemista lakott.

Ötven éve ez volt a legsúlyosabb tűzvész az Ohio folyó partján fekvő városban.

Címlapról ajánljuk
A liberális New York Times Trump győzelmét jósolja, a konzervatív brit Telegraph viszont a vereségét valószínűsíti
tudósítónktól

A liberális New York Times Trump győzelmét jósolja, a konzervatív brit Telegraph viszont a vereségét valószínűsíti

Feje tetejére állt az angolszász médiavilág: a brit konzervatív napilap, a Telegraph felmérése szerint jelenleg Kamala Harris, a demokraták jelöltje vezet az amerikai elnökválasztái harcban. A liberális véleményvezér New York Times viszont öt olyan tényezőt sorol fel, amelyek alapján esélyesebb, hogy ismét Donald Trump kerül a Fehér Házba.

Azonnali kitoloncolások: kemény ultimátumot intézett a kormányhoz a CDU elnöke

A tartományi választások után a hét elején úgy tűnt, hogy közös nevezőre juthat az illegális bevándorlás szigorításáról a három kormánypárt, valamint az ellenzék vezető erejének számító CDU/CSU. A tárgyalóasztal mellől még óvatos derűlátással álltak fel, Friedrich Merz azonban váratlan kijelentést tett.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 5. 17:15
×
×
×
×