eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lemond a katonanőt szájon csókoló miniszter

Lemond posztjáról az izraeli igazságügy-miniszter, miután a főügyész közölte, hogy vádat emel ellene szexuális zaklatás gyanúja miatt.

Hájim Ramon ellen az a vád, hogy erőszakkal szájon csókolt egy fiatal katonanőt egy ünnepségen.

A nő állítása szerint a lopott csók azután csattant el, hogy együtt fényképezkedett Ramonnal. A feljelentőről annyit lehet tudni, hogy nem az igazságügy-minisztériumban dolgozott.

A miniszter tagadja, hogy erőszakoskodott volna, sőt, azt állítja, hogy az ifjú katonanő zaklatta őt.

A miniszter egyik párttársának, Cahi Hanegbi parlamenti képviselőnek is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással: a főügyész három napja jelentette be, hogy vád alá helyezi hatalommal való visszaélés miatt.

Hanegbit korrupció, csalás, bizalommal való visszaélés és hamis eskü miatt vonják felelősségre.

A terhére rótt bűncselekményeket állítólag 1999 és 2003 között követte el, amikor a környezetvédelmi minisztériumot irányította.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×