eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója beszédet mond a Magyar Posta Hivatalos küldeménykövető elnevezésű kiemelt projektjének eredményeiről szóló sajtótájékoztatón a fővárosi La Vida Duna Rendezvényházban 2019. december 9-én. A Hivatalos küldeménykövető projekt keretében megvalósult fejlesztés lényege, hogy az ajánlott levelek (belföldi és bejövő nemzetközi ajánlott, tértivevényes levelek és hivatalos iratok) a feladástól az átvételig követhetőek legyenek minden ügyfél számára.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Váratlanul távozik a Magyar Posta vezérigazgatója

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a mai napon visszahívta a Magyar Posta igazgatóságából Schamschula Györgyöt.

A Magyar Posta igazgatóság hétfői ülésén döntés született arról, hogy a vezérigazgató közös megegyezéssel távozik posztjáról. A vezérigazgatói feladatokat átmeneti jelleggel, megbízottként Simon Csilla vezérigazgató-helyettes látja el.

Schamschula Györgynek köszönhetően az elmúlt időszakban a Magyar Posta jelentős fejlesztéseken esett át, piaci helyzete stabilizálódott. Az új vezérigazgató feladata lesz a Magyar Posta digitalizációjának és versenyképességének növelése, egy valódi 21. századi, ügyfélközpontú, modern és szolgáltató állami vállalat megteremtése – közölte a társaság.

Az új vezérigazgató személyéről a miniszter a közeljövőben dönt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×