INFORÁDIÓ
2023. január 29. vasárnap
Adél

mfb

vállalkozás

kapcsolat

online

segítségnyújtás

finanszírozás

milassin levente

Elindult az MFB Csoport új kezdeményezése

Elindult az MFB Csoport új kezdeményezése

InfoRádió

Összetartók.hu néven új online vállalkozói platformot indított el a Magyar Fejlesztési Bank Csoport, amely minden vállalkozás számára ingyen elérhető. A kezdeményezés célja, hogy online találkozási pontot adjon a vállalkozásoknak új üzleti kapcsolatok kialakításához, illetve hasznos szakmai segítséget nyújtson a finanszírozási problémák, fejlesztési lehetőségek megoldáshoz – mondta az InfoRádiónak az MFB Csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

Az Összetartók.hu oldal kiemelt célja, hogy egy felületen tegye elérhetővé a vállalkozások fejlődéséhez szükséges legfontosabb elemeket. Online találkozási lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak arra, hogy szolgáltatásaikat, szakértelmüket vagy akár szabad kapacitásaikat is bemutathassák más vállalkozásoknak – új üzleti kapcsolatok kialakításának érdekében. Szintén fontos cél, hogy első kézből származó, hiteles szakmai segítséget nyújtson a finanszírozási kérdések, problémák megoldásához, folyamatosan bővülő tudásanyaggal. Végezetül közvetlen kapcsolatot teremt az MFB Csoport tagvállalatainak szakértőihez, ezáltal kedvező hitel-, tőke- és garanciamegoldásokhoz juthatnak a vállalkozások – közölte a vállalat.

Az Összetartók.hu oldalon a látogatók szabadon böngészhetnek a regisztrált vállalkozások kérései és felajánlásai között és egy egyszerű regisztrációt követően maguk is aktív tagjai lehetnek az Összetartók közösségének. Az oldalon

a már regisztrált vállalkozások biztonságos keretek között, díjmentesen mutatkozhatnak be és kezdeményezhetnek új üzleti kapcsolatokat.

Az MFB Csoport finanszírozási megoldásainak bemutatása egyszerű, közérthető módon történik, a választást közülük pedig egy néhány kérdésből álló szűrő segíti. Az oldalon minden olyan hitel-, tőke- és garanciatermék információi megtalálhatók, melyeket az MFB Csoport tagjai a bajba jutott vagy fejlesztést tervező vállalkozások számára dolgoztak ki. Az egyes termékeknél az Összetartók.hu felület lehetőséget biztosít a kapcsolatfelvételre, hogy a további segítséget személyre szabottan is megkaphassák az érdeklődők – teszik hozzá.

A szakmai ismeretek fejlesztését folyamatosan bővülő tudásanyag biztosítja, mellyel a vállalkozások fontos finanszírozási ismeretekhez, fogalommagyarázatokhoz juthatnak. Érdemes nyomon követni a már megvalósult támogatásokból elkészült eseteket bemutató videókat: a kisfilmek nemcsak az MFB Csoport sokszínűen felhasználható termékeit szerepeltetik, hanem

inspirációt is nyújtanak a fejlesztés, beruházás előtt álló cégeknek az elképzeléseik megvalósításához.

Az MFB Csoport marketing és kommunikációs igazgatója az InfoRádiónak kiemelte: a hiteltermékek, az MFB Csoport által kidolgozott, több mint 1500 milliárd forintos gazdaságélénkítő csomag önmagában egy nagyon jó lehetőséget teremt, de a vállalkozásoknak arra is szüksége van, hogy megfelelő mennyiségű információval és jó gyakorlatokkal is rendelkezzenek, és ezt nyújtja az Összetartok.hu, hogy a KKV-szektor sikeresen vegye a világjárvány miatti akadályokat. Milassin Levente megismételte, az oldalra bármely működő magyar cég ingyenesen regisztrálhat, azt remélve, hogy egy olyan közösséget tudnak összehozni, akik egymásnak is tudnak segíteni – részben a kialakult helyzet „túlélésében”, részben pedig, hogy előremenekülve, új üzleti kapcsolatokkal gazdagodva és megerősödve tudjanak kijönni a Covid sújtotta helyzetből – fogalmazott.

Az MFB Csoport tagjai közül a Magyar Fejlesztési Bank, a Hiventures Tőkealapkezelő Zrt. és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. finanszírozási megoldásai érhetők el az oldalon.

Nyitókép: Pixabay.com

Kapcsolódó hang

Elindult az MFB Csoport Összetartozók kezdeményezése
 
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018